Nechte si objednávku poslat k vám domů jen za 30 Kč s dopravou Balíkovna na adresu. Akce platí do konce dubna.

Jak si chránit uši při vodních aktivitách?

 

Při plavání a dalších vodních sportech se nám může do uší dostat voda. Je to nepříjemnost, které lze snadno bránit tím, že si pořídíme kvalitní špunty do uší. Jedná se o speciální chrániče sluchu určené pro plavce, které utěsňují ucho a brání tak vniknutí vody při koupání a dalších vodních radovánkách. Fungují jako prevence proti vzniku zánětů zevního zvukovodu.

Pro používání ve vodě nejsou vhodné ušní špunty pěnové, voskové nebo vatové. Ideální volbou jsou špunty silikonové, třeba špunty Mack's.

Jaké výhody nabízejí špunty Mack's? 

Jsou velmi pohodlné, snadno se nasazují, lze je používat opakovaně. Jsou vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu. Jedná se o speciálně tvarovatelný silikon. Ten je příjemný na dotek a dokonale drží před vstupem do ušního kanálku. Tyto špunty jsou vhodnou volbou pro všechny velikosti uší. Špunty Mack's se přizpůsobí kontuře každého ucha.Umožňují daleko snazší a pohodlnější usazení, oproti jiným modelům a uchu poskytnou netoxickou a hypoalergenní ochranu.

A co špunty pro děti?

Mack's myslí i na děti. Vyvinula pro ně dětské silikonové špunty do uší. Jsou určené pro děti do šesti let. Snadno se tvarují, nabízejí extrémně pohodlné nošení, děti je velmi snadno nasadí a mohou je nosit i opakovaně. Špunty jsou vyrobené ze zdravotně nezávadného materiálu.

Špunty se používají celé. Do zvukovodu se nesmějí zasouvat násilím, zvukovod jimi pouze zakryjeme. Nejsou vodné pro potápění. Je potřeba je používat pouze dle návodu, který je součástí balení. Při jejich aplikaci je nutno dodržovat hygienické zásady. Špunty neaplikujeme znečištěné. Před jejich aplikací je potřeba si dobře umýt ruce. Jinak může dojít ke kontaminaci ušního prostředí a může se objevit zánět či jiné zdravotní komplikace.